fredag den 18. februar 2011

The End

Så nærmer vi os hjemrejsen. Vi er taget til Auckland hvor vi skal flyve fra på søndag. Her er vi i gang med at ordne de sidste ting, bl.a. at prøve at komme af med bilen, hvilket slet ikke er nemt. Det sidste stykke tid har vi opholdt os i Pukenui, som er en lille by langt nordpå. Det har været rigtig hyggeligt, og vi har næsten følt os som lokale, da vi efterhånden kender alle deroppe, og de kender os. Fiskeriet nede på molen har desværre været noget sløvt mens vi har været der, men det har dog givet en del kingfish under målet.

Speed-jiggen virker også i Pukenui

Flex på #10 stangen
Flue-king fra Pukenui

Stedet har også fungeret fint som base for dagsture til Paua, hvor vi også har haft fint fiskeri efter mindre kings, og til Spirits Bay, hvor vi forsøgte et hajsats - desværre uden held, men naturen deroppe kompenserede for resultatet.

Kingfish på livebait ved Paua
Endnu en fisk fra Paua

Og endnu én
Trevally

Vi har ligeledes prøvet hajfiskeriet et par gange ved Houhora Heads, hvor det lykkedes os at få et run, men ingen kontakt til fisken. I det hele taget er det meget begrænset hvad vi har set til hajer hernede, så vi må desværre indse at det ikke er lykkedes os at fange en "rigtig" haj.

Spirits Bay - flot sted, men ingen hajer
Vi fik også besøgt 90 Mile Beach, hvor vores Nissan fik prøvet at køre på stranden

1 kommentar:

  1. Ingen haj, damn så er det godt jeg blevet hjemme i lille danmark :/

    SvarSlet