tirsdag den 30. november 2010

Nu med natur i topklasse!

Vi er kommet væk fra den larmende by Christchurch og ud på landet. Her ude er alting meget flotter! De sidste par nætter har vi boet på en campground ved Kerr Bay. I søen er der nogle meget store og meget gamle ål. Vi har set flere som må skyndes at have været over 1 meter lange! Der må dog ikke fiskes efter dem, da de ældste ål i New Zealand lever her.
Bilen vi har købt klarer rejsen ganske fint indtil videre. Bilen er blevet lastet med alt inden for langtidsholdbar mad - der er blandt andet købt tørret frugt for at holde sig lidt sund. 

Naturen er flot langs Travers River
Vi har fisket lidt forskellige steder, men det første rigtig gode fiskeri har vi haft i Travers River. Vi har været på en kombineret vandre og fisketur ude langs med Travers, hvor vi har boet i en koldvandshytte. Det lykkedes os at lande de første fisk her, hvilket slet ikke var så nemt endda!
Første fisk fra NZ! En Travers bækørred på 2,1kg taget på nymfe.


Alt er gået meget godt indtil videre. Den eneste rigtige plage der har været er sandflies, som forsøger at æde en levende. Det er en flue som er mindre end en myg, men efterlader et stik ligesådan.
Thomas' første fisk fra NZ, også fra Travers. 35cm bækørred som faldt for en lille nymfe.

De hytter som ligger langs med Travers River er utrolig velbesøgte. Den første nat sov vi sammen med 10 andre vandrende fra Australien og New Zealand. Det var meget hyggeligt, men de kunne dog ikke sove længe - vi blev vækket kl. 6:30! Næste aften i hytten overnattede der en flok på 20-30 mennesker fra en skole ude omkring hytten.
Stor fisk fra Travers! 64cm og 2,7kg på str. 16 nymfe lige under overfladen.

5 kommentarer:

 1. Hej drenge! Tillyke med de første fisk. Så er der huld på bylden. Sikke et par fede billeder. Men det er jo svært andet med en så overvældende smuk natur. Fortsat god tur.

  Janus

  SvarSlet
 2. FEDT TØJ!!!!!

  Godt arbejde, hilse den store i poolen med det døde træ ved modsat side ca. 2 km fra hytten fra mig ;) Travers Rocks

  SvarSlet
 3. Det ser fedt ud drenge.. Ser frem til at høre mere fra jer.. :)

  SvarSlet
 4. Super fine fisk - og så hæfter jeg mig også ved vejret..... tror sku jeg pumper cyklen og kører ned til jer.
  Mvh Formanden

  SvarSlet
 5. God beslutning i har tage drenge - snestorm og frost hærger Danmark - men i fisker fedfinner under varmere himmelstrøg. Fortsæt med de gode billeder.

  SvarSlet