mandag den 6. december 2010

Der er andet end fisk

Her kommer lidt billeder af hvordan naturen ser ud her nede syd på. Indtil videre har vi befundet os på den nordlige del af sydøen, men nu går turen snart ned over langs med vestkysten. Vi har fisket det meste af tiden, men man bliver også nød til at stoppe op og se sig lidt omkring - der er jo så meget at se på!Fuglelivet på New Zealand er rigtig fint, og de fleste af fuglene er til at komme tætte på. Vi har blandt andet på en vandretur i Kahurangi national park, mødt en weka. Lige som kiwien, så er wekaen også blevet en ret sjælden fugl. De er truet af alle mulige rovdyr, så der ydes derfor en stor indsats mod at nedkæmpe rovdyrene med fælder.

Wekaen kan ikke flyve, og er derfor ret sjælden
To sorte svaner på Rotoiti Lake
Vandet vi fisker i her nede er utrolig klart. Det klare vand gør også fiskeriet utrolig svært. Ofte lider fiskene af ekstrem angst for flueliner. Det giver sjældent mere end et eller to kast til en fisk. Thomas var god med kameraet og fik taget dette fine billed af en ørred der svømmer rundt over noget sandbund og finder nymfer.
En bækørred på jagt efter smådyr

Til slut et par billeder mere af den enestående natur, som der så uendelig meget af her nede. Man kan bruge mange timer på at komme fra et sted til et andet, men det er aldrig kedeligt. Der er altid noget at se på.
Cobb River i Kahurangi national park
Vandretur i flotte omgivelser

New Zealand rocks!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar