onsdag den 12. januar 2011

Farvel til sydøen

Så er det ved at være tid til at sige farvel til sydøen. I dag er vi kørt til Picton, og i morgen sejler vi nordpå. Inden da skulle vi lige nå en sidste ting på sydøen - vi ville forbi Rai River endnu en gang. Vi fiskede en dag i Rai tidligt på turen, og det er klart den flod vi har set flest fisk i. Trods flere kontakter i løbet af dagen, lykkedes det os dog kun at fange en lille bitte regnbue om aftenen, så vi var helt enige om at vi skulle tilbage og forsøge igen.

Der fiskes et spændende sted
Da vi kom tilbage, var det tydeligt at der havde været en seriøs omgang højvande i mellemtiden - floden havde tydeligvis været meget højere for nylig, måske 4-5 meter! Der var ikke lige så mange fisk, som da vi var der tidligere, men vi fik stadig spottet nogle gode regnbuer, og enkelte bækørreder. denne gang lykkedes det at få en god fisk på land, nemlig en bækørred på 57 cm og 1,6 kg, som dermed blev vores sidste fisk fra sydøen.

Den sidste fisk fra sydøen tog en #14 flashbacknymfe, vi havde bundet i bilen
Dermed  er det altså snart tid til saltvandsfiskeriet. Det glæder vi os selvfølgelig meget til, men samtidig kommer vi nok også til at savne naturen og stemningen her på sydøen.

Dette træ, der vender på hovedet, var der ikke første gang vi var forbi!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar