tirsdag den 25. januar 2011

The Wallace

I den sidste uges tid har vi boet hos en meget sød og rar familie, som har sørget for rigtig god mad og godt selskab. Vi tager her fra i dag, hvor planen nu er at tage længere nord på hvor fiskeriet skulle være bedre. Vi har haft nogle dage med dårligt vejr, så det har ikke lige været muligt at tage ud og fiske. Derfor har vi fået tiden til at gå med noget andet.

Thomas er manden bag dette sande mesterværk!

Vi ville gerne give den familie vi bor hos en ganske speciel gave, som tak for at vi måtte bo hos dem. Det var lidt for kedeligt bare at gå ud og købe noget man kunne finde i en butik, så vi besluttede os for at lave noget selv. Valget faldt på at bage et dansk rugbrød og så tegne en tegning af deres hus - det er bare ikke så nemt at skaffe de ting der skal bruges til et rugbrød, men det lykkedes nu meget godt synes vi.
Tegningen af der hvor vi har boet

Tegningen viser deres hus, omgivet af de marker hvor de har køer på. I baggrunden er der en bjergkæde hvor de ejer en del af bushen. Vi boede nede i den forreste del af huset med eget bad, toilet og køkken. Familien har gjort meget for at vi skulle føle os hjemme og at vi ikke skulle mangle noget, hvilket vi ikke kan takke mange gange nok for. Vi har været rundt og se hvordan de driver deres landbrug her nede - blandt andet malkning af køer og geder. Vi har også været på jagt efter possum, hvor det lykkedes at skyde en af dem. Man skyder possum fordi de er en plage i New Zealand, som ødelægger meget af naturen.

En stolt jæger

8 kommentarer:

 1. Når nu det IKKE skal handle om fisk er det HELT kanon det handler om guns og mad:-P

  SvarSlet
 2. respect,drenge:-)
  hilsen A

  SvarSlet
 3. kæft i har boet i et flot hus kunne de li rugbrødet

  SvarSlet
 4. Respekt! Det lyder satme til at være godt dernede :D Nyd det!

  ps. en fornøjelse at kunne følge jeres tur her på siden!

  Simon Klinge

  SvarSlet
 5. lækker rugbrød
  flot tegning
  hilsen Aase

  SvarSlet
 6. Har du skudt snuden af den Jonas? :P

  btw, lækkert rugbrød

  /mathias

  SvarSlet
 7. Mathias - det er lige før rugbrødet overgår det franskbrød vi bagte den nat hos Søren Heide ;)

  Thomas

  SvarSlet
 8. Der er ikke noget der overgår Heidebrødet ;)

  SvarSlet