søndag den 16. januar 2011

Goddag til Nordøen

Så er vi kommet godt til Nordøen hvor vejret er noget varmere. Vi ser nu meget frem til saltvandsfiskeriet, som der ikke er særlig længe til. Vi skal dog først lige fiske lidt mere på de ørreder som er her på Nordøen, da det skulle være muligt at lande nogle rigtig store regnbueørreder i nogle af de store søer. Vi har fisket lidt i Taupo og Otamangakau, den første meget større end den anden. Begge søer er kendt for sine meget store fisk. I Taupo fisker man med smelt-imitationer (småfisk) som kastes til jagende fisk. Det har vi dog ikke brugt nok tid på til at opleve.

70cm og 3,5kg på en lille gummibensnymfe
I Otamangakau findes der ingen smelt, så fiskene spiser alt det halløj de plejer. Her har vi haft mere held med fiskeriet, hvor det lykkedes at lande turens hidtil største fisk på en lille nymfe fisket langs med en grødebusk. Fisken satte sig fast i grødebusken, så der måttes vades for at befri den, hvilket heldigvis lykkedes.

Den store hanfisk får friheden igen

Der er nu kun nogle få steder tilbage, hvor vi vil fiske efter ørred og derefter vil vi prøve kræfter med det vilde saltvand! Lige nu bor vi hos en meget flink familie, hvor vi har vores eget "hus" som vi kan bruge som base.

1 kommentar:

  1. Haha. Du begynder jo at ligne en rigtig mand :) Håber i har det godt og at i hygger jer ;)

    SvarSlet